Partners

Zuiver Vastgoed heeft een exclusief samenwerkingsverband met high end woonwinkel Co van der Horst. Alle klanten van Zuiver Vastgoed Amsterdam krijgen kosteloos en vrijblijvend een uitgebreid interieuradvies (o.a. bestaande uit inrichting, kleuren, vloer- en wandafwerking, verlichting en meubels) van één van de interieurontwerpers van Co van der Horst.

Co van der Horst is in 1905 opgericht en in 2005, exact een eeuw later, heeft ze het predicaat “Hofleverancier” gekregen.

De vierde generatie staat nu aan het roer van het familiebedrijf, in de personen van Stephan en Edwin van der Horst. De winkel is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal vermaarde woonwinkel met 10.000 vierkante meter vloeroppervlak.

Co van der Horst staat voor een bijzonder en persoonlijk interieur. En dat gaat verder dan advies en aankoop alleen. De firma heeft eigen leveringservice en eigen installateurs. Het magazijn is direct achter de winkel.

Co van der Horst heeft een wereldwijd klantenbestand waarvoor projecten zijn en worden gerealiseerd. De firma heeft turn key referenties in Zwitserland, Zuid-Frankrijk, Verenigde Staten Suriname, Rwanda en Singapore.

Co van der Horst levert onder andere de volgende merken:

Maxalto, Flexform, Minotti, B&B italia, Promemoria, Giorgetti, Molteni, Desede,Poltrona frau, Cassina, Moroso, Vitra, Tom Dixon, Baxter, Schramm, Linteloo, Montis, Leolux, Sahco, Z&R, Dedar, Hermes.

www.covanderhorst.nl