De Clercqstraat 23

De Clercqstraat 23

3e Verdieping - 75m2
Eigen opgang vanaf de derde verdieping waarna je via aan zeer lichte trap terecht komt in de woonkamer. Appartement is ingedeeld als een loft met grote slaapkamer en luxe ruime badkamer. Door de slaapkamer slechts af te scheiden middels een glazen pui blijft een maximaal gevoel van ruimte behouden. De woonkamer bevindt zich aan de achterkant. Door de plafondhoogtes van 3,20m en het totale ontwerp van PuurFlow is het een unieke plek om te wonen. Vanuit het midden van het appartement kan men via een trap het zeer royale dakterras van maar liefst 60m2 bereiken met prachtig uitzicht op de Westertoren.

4e Verdieping - 77m2
Eigen opgang vanaf de derde verdieping waarna je via aan zeer lichte trap terecht komt in de woonkamer. Appartement is ingedeeld als een loft met grote slaapkamer en luxe ruime badkamer. Door de slaapkamer slechts af te scheiden middels een glazen pui blijft een maximaal gevoel van ruimte behouden. De woonkamer bevinden zich aan de achterkant. Door de plafondhoogtes van 3,20m en ontwerp door PuurFlow een unieke plek om te wonen. Vanuit het midden van het appartement kan men via een trap het zeer royale dakterras van maar liefst 60m2 bereiken met prachtig uitzicht over Amsterdam.

Locatie
De De Clercqstraat ligt midden in Amsterdam Oud-West en bevindt zich temidden van allerlei hotspots. Veel gezellige winkeltjes, restaurants en cafe's bevinden zich in de straat of op loopafstand. Volop openbaar vervoersmogelijkheden zeer nabij.

Specificaties

  • Appartementen van circa 75 m² 
  • Royaal dakterras van 60 m²
  • Hoogwaardig verbouwd naar ontwerp van PuurFlow
  • Fantastische locatie midden in Oud-West